Şarkıcı Güllü Gençliği / Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum - Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu.

Şarkıcı Güllü Gençliği / Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum - Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu.. Şu an evli olmayan güllü'nün eski eşi ise gürol gülter'in. Peki güllü'nün bir oğlu vardır. İşte yeni güllü'den fotoğraflar… şarkıcı güllü'nnü son imajı ve verdiği kilolar dikkat çekti gören adeta tanıyamadı. 42 yaşındaki ünlü şarkıcı, 6 ayda 43 kilo verdiğini söyledi. Bir döneme damga vuran şarkılarıyla tanınan güllü değişimi ile hayranlarını oldukça şaşırttı.

15 ekim 1973, kasımpaşa, beyoğlu, i̇stanbul), çingene asıllı türk fantezi müziği ses sanatçısı. Bu videoda şarkıcı güllü'nün kızı tuyan ülkem ve oğlu yağız ilk defa ekranlara çıkıyorlar, izliyoruz güllü 'gülben show'un konuğu oldu | full. Güllü ya da gerçek adıyla gül tut, (d. Roman kökenli olan güllü'nün tam adı gül tut'dur. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu.

Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum
Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum from i2.cnnturk.com
Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Gerçek ismi gül tut olan ünlü şarkıcı kasımpaşa, i̇stanbul doğumludur. Ağlamam ondan (arabesk trap remix). İmajını da değiştiren güllü'yü görenler tanıyamıyou bile. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Verdiği kilolarla adeta bambaşka biri olan 42 yaşındaki ünlü şarkıcı, 6 ayda 43 kilo verdi. Şu an evli olmayan güllü'nün eski eşi ise gürol gülter'in. « ‹ › » şarkıcı i̇smi.

Tüm güllü şarkıları listesi'nden, ister en yeni ister en popüler güllü şarkılarını dinlemek için izlesene.com'a tıkla!

Geçirdiği mide küçültme ameliyatından sonra 70 kilo veren şarkıcı güllü, hayranlarının kendisine biraz kilo al, yüzün ortaya çıksın dediğini söyledi. Güllü ya da gerçek adıyla gül tut, (d. Özel hayatı ile merak edilen çingene asıllı türk şarkıcı güllü 46 yaşında ve beyoğlu doğumlu. İşte hakkında tüm merak edilenler. Fazla kilolarından kurtulmak için mide küçültme ameliyatı olan güllü tanınmaz hale geldi. Bursa'da bir gazinoda sahneye çıkan 'güllü' adıyla tanınan şarkıcı, 41 yaşındaki gül tut, özel bir eğitim kurumuna olan borcuyla ilgili 'ödeme taahhüdünü ihlal' suçundan gözaltına alındı. .sevilen sunucu ve oyuncusu vatan şaşmaz konuk oldu. Ünlü şarkıcının son hali görenleri şaşkına çevirdi. Zor bir çocukluk geçiren ve küçük yaşlarda gece kulüplerinde şarkı. 42 yaşındaki ünlü şarkıcı, 6 ayda 43 kilo verdiğini söyledi. 1996 senesinde evlenmiş olan şarkıcı güllü 2002 senesinde ise evliliklerini eşinle bitirip ayrıldı.bu evlilikten bir kız, bir de erkek çocuğu dünyaya geldi. İşte yeni güllü'den fotoğraflar… şarkıcı güllü'nnü son imajı ve verdiği kilolar dikkat çekti gören adeta tanıyamadı. İmajını da değiştiren güllü'yü görüp tanımak neredeyse imkansız.

Roman kökenli olan güllü'nün tam adı gül tut'dur. Şu an evli olmayan güllü'nün eski eşi ise gürol gülter'in. Tüm güllü şarkıları listesi'nden, ister en yeni ister en popüler güllü şarkılarını dinlemek için izlesene.com'a tıkla! Bursa'da bir gazinoda sahneye çıkan 'güllü' adıyla tanınan şarkıcı, 41 yaşındaki gül tut, özel bir eğitim kurumuna olan borcuyla ilgili 'ödeme taahhüdünü ihlal' suçundan gözaltına alındı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen şarkıcı güllü katıldığı bir programda sessizliğini bozdu.

Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum
Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum from i2.cnnturk.com
Roman kökenli olan güllü'nün tam adı gül tut'dur. Güllü ya da gerçek adıyla gül tut, (d. 1996 senesinde evlenmiş olan şarkıcı güllü 2002 senesinde ise evliliklerini eşinle bitirip ayrıldı.bu evlilikten bir kız, bir de erkek çocuğu dünyaya geldi. Güllü, kilo vermesinin sırrını sevenleri ile paylaştı. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. İşte hakkında tüm merak edilenler. Şimdi, televizyon izleyicileri tarafından güllü araştırılmaya başlandı.

Tüp mide ameliyatından sonra fazla kilolarından kurtulan ve bambaşka birine dönüşen şarkıcı güllü, işletmeye devam ettiği kamp alanının 47 bin tl'lik borcu nedeniyle mal sahibiyle kavga etti.

« ‹ › » şarkıcı i̇smi. Şarkıcı güllü değişimiyle görenleri şok etti. 631 beğenme · 5 kişi bunun hakkında konuşuyor. Altı ayda tam 43 kilo vererek inanılmaz bir değişim yaşamış olan ünlü şarkıcı güllü, katıldığı canlı yayın programında nasıl kilo verdiğini anlattı. Şarkıcı güllü, kızı ve yardımcısı ile işletmeciliğini yaptığı mekanda davalık olduğu mal sahibi ile kavga etti. İmajını da değiştiren güllü'yü görenler tanıyamıyou bile. Bir döneme damga vuran şarkılarıyla tanınan güllü değişimi ile hayranlarını oldukça şaşırttı. 42 yaşındaki ünlü şarkıcı, 6 ayda 43 kilo verdiğini söyledi. 47 bin tl'yi bulan borç yüzünden erdal bolatcan ile önce davalık olan güllü ardından kavga etti. Güllü (şarkıcı) , 15 ekim 1973 tarihinde i̇stanbul'un beyoğlu ilçesinde bulunan kasımpaşa semtinde doğmuştur. Güllü müzik dünyasının sevilen seslerindendir. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Tüm güllü şarkıları listesi'nden, ister en yeni ister en popüler güllü şarkılarını dinlemek için izlesene.com'a tıkla!

Gerçek ismi gül tut olan ünlü şarkıcı kasımpaşa, i̇stanbul doğumludur. Fantezi müziğinin sevilen ismi güllü, kanal d'de yayınlanan renkli sayfalar programına konuk oldu. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. « ‹ › » şarkıcı i̇smi. Güllü gerçek adı da merak edilenler arasında.

Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum
Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum from i2.cnnturk.com
Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Güllü (şarkıcı) , 15 ekim 1973 tarihinde i̇stanbul'un beyoğlu ilçesinde bulunan kasımpaşa semtinde doğmuştur. Şimdilerde 46 yaşında olan şarkıcı güllü geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile 70 kilo vermişti. Güllü, kilo vermesinin sırrını sevenleri ile paylaştı. Ünlü şarkıcının son hali görenleri şaşkına çevirdi. Ünlü şarkıcı güllü, verdiği kilolarla bir dönem gündeme gelmişti. Zor bir çocukluk geçiren ve küçük yaşlarda gece kulüplerinde şarkı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen şarkıcı güllü katıldığı bir programda sessizliğini bozdu.

631 beğenme · 5 kişi bunun hakkında konuşuyor.

Facebook'ta güllü gençliği'nin daha fazla içeriğini gör. Şarkıcı güllü değişimiyle görenleri şok etti. Gerçek ismi gül tut olan ünlü şarkıcı kasımpaşa, i̇stanbul doğumludur. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Tüm güllü şarkıları listesi'nden, ister en yeni ister en popüler güllü şarkılarını dinlemek için izlesene.com'a tıkla! .sevilen sunucu ve oyuncusu vatan şaşmaz konuk oldu. İşte yeni güllü'den fotoğraflar… şarkıcı güllü'nnü son imajı ve verdiği kilolar dikkat çekti gören adeta tanıyamadı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada fotoğraflar paylaşan güllü, imajında da büyük bir değişiklik yaptı. Özel hayatı ile merak edilen çingene asıllı türk şarkıcı güllü 46 yaşında ve beyoğlu doğumlu. Kasımpaşalı güllü ismi ile 1990 yılı itibariyle söylemiş olduğu roman havaları ile ünlü olmuştur. Fantezi müziğinin sevilen ismi güllü, kanal d'de yayınlanan renkli sayfalar programına konuk oldu. Ancak bu kez güllü sandığınızdan bambaşka. Kısaca kariyeri, biyografi ve hayatı.

İşte yeni güllü'den fotoğraflar… şarkıcı güllü'nnü son imajı ve verdiği kilolar dikkat çekti gören adeta tanıyamadı şarkıcı güllü. Geçirdiği mide küçültme ameliyatından sonra 70 kilo veren şarkıcı güllü, hayranlarının kendisine biraz kilo al, yüzün ortaya çıksın dediğini söyledi.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code